Sol·licita Informació
Forma part d'una nova generació de professionals

Especialitza't amb un Diploma Superior Universitari en Gastronomia

El context actual i les noves tecnologies exigeixen professionals altament qualificats i que s’adaptin als canvis constants.

Els cursos de formació continua del CETT-UB especialitzats en gastronomia són programes que et permetran actualitzar coneixements i generar valor afegit al teu perfil professional.

Amb aquests cursos aconseguiràs:

  • Adquirir noves habilitats i especialitzar-te en un sector amb alta demanda i moltes sortides laborals.
  • Adaptar-te a la transformació digital.
  • Ser més productiu i competitiu en el teu lloc de feina.
  • Optimitzar l’ús d’aplicacions i programes en l’àmbit laboral.

 

DEUS Gastronomia
DEUS Gastronomia
DEUS Gastronomia
Xef Professional
  • Amb el Diploma de Xef Professional aprendràs a dissenyar i elaborar creacions gastronòmiques extraordinàries
  • Coneixeràs i dominaràs, en nou mesos, des de les tècniques de cuina bàsiques fins a les últimes innovacions en cuina de vanguardia
  • Estaràs al dia dels processos culinaris i les seves eines, i de les últimes tendències internacionals i per a clients amb necessitats diverses
  • Practicaràs elaboracions de pastisseria, així com tast de vins i maridatge, per adquirir una visió global de la gastronomia
  • Aconseguiràs un perfil professional de xef, gràcies a la formació 100% pràctica i a les 250 hores de pràctiques de cuiner
  • Posaràs a prova el teu aprenentatge amb la Pop-up Gastronomic Experience, un projecte de restauració i gastronomia d'aplicació integral amb clients reals
Xef Executiu Integral
  • El Diploma Superior de Xef Executiu Integral del CETT-UB et donarà les eines per convertir-te en un líder gastronòmic complet per afrontar els reptes de la indústria culinària actual
  • Dissenyat per a professionals de la cuina amb experiència, treballaràs creant plats innovadors tenint en compte la sostenibilitat
  • Podràs escollir entre els 2 mòduls i triar si vols especialitzar-te en: pastisseria, gastronomia sostenible o cuina inclusiva
  • Coneixeràs aspectes fonamentals del producte global, incloent-hi la cuina sostenible zero waste, la cuina de substitució i la nutrició
  • Aprendràs a utilitzar eines d'avantguarda per a la cuina i la gestió del teu negoci, i podràs posar en pràctica tots els coneixements adquirits a les nostres aules especialitzades
  • Sessions de mentoria personalitzada i possibilitat de pràctiques externes de 225 hores, oferint orientació i suport per assolir èxits en els teus projectes
Pastisseria Gastronòmica
  • Amb el Diploma Superior de Pastisseria del CETT-UB milloraràs les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica
  • Coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs portar a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d'obrador i de restaurant
  • Aprendràs tècniques de belles arts per despertar la teva creativitat i desenvolupar una cuina dolça única i personal
  • Descobriràs les últimes tendències en pastisseria i rebosteria. També com oferir cuina dolça de substitució d'alta pastisseria a clients amb preferències i restriccions alimentàries
  • Estudiaràs una pastisseria amb una visió científica, el que t'ajudarà a crear i no només reproduir receptes
  • Realitzaràs les sessions teòrico-pràctiques asíncrones, és a dir, estudiant quan tu prefereixis Les classes 100% pràctiques les realitzaràs a les aules especialitzades del CETT-UB
Innovació en Producció d'Ofertes Gastronòmiques Sostenibles
  • Amb el curs d'Innovació en Producció de Gastronomia Sostenible podràs crear una oferta gastronòmica segons els paràmetres de la sostenibilitat: circularitat, inclusivitat i responsabilitat
  • Aprendràs a transformar els processos i dissenyar una oferta inclusiva i zero-wasted
  • Coneixeràs disciplines com la neurogastronomia, el food design o l'alimentació personalitzada per a dissenyar una experiència única
  • Aprendràs al mateix temps que apliques els coneixements teòrics. Les classes són interactives i es realitzen en les aules especialitzades del Campus CETT-UB
  • Adquiriràs les eines per poder crear el teu negoci o projecte gastronòmic com a emprenedor
  • Podràs accedir a la borsa d'ofertes de pràctiques en empreses o optar per fer un projecte d'investigació culinària
Gestió Sostenible en Restauració
  • Amb el curs de Gestió Sostenible en Restauració adquiriràs els coneixements per gestionar un negoci gastronòmic de manera sostenible
  • Aprendràs design thinking i tècniques d'open innovation. A més, aprofundiràs en àmbits com la neurogastronomia, el food design o l'alimentació personalitzada
  • Sabràs com comunicar i comercialitzar per donar resposta a les noves demandes d'alimentació ecològica dels comensals
  • Coneixeràs tots els passos de la cadena d'aprovisionament, el que t'ajudarà a minimitzar el seu impacte d'aprovisionament i a millorar la seva eficiència energètica
  • Aprendràs al mateix temps que apliques els coneixements teòrics. Les classes són interactives i es realitzen a les aules especialitzades del campus del CETT
  • Podràs realitzar pràctiques a qualsevol de les empreses amb les quals el CETT té conveni de col·laboració
Gestió de la Restauració Comercial i per a Col·lectivitats
  • Amb el curs de Gestió de Restauració Comercial i per a Col·lectivitats adquiriràs les eines necessàries per dirigir amb èxit departaments de food and beverage, empreses de restauració, càtering i col·lectivitats
  • Aplicaràs directament els teus coneixements en casos reals, en projectes amb empreses o a través dels reptes proposats per l'equip docent
  • Coneixeràs nous models de negoci innovadors com les dark kitchens o els restaurants pop-up
  • Milloraràs les teves habilitats i podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques
  • Coneixeràs diferents perfils professionals, a les classes o amb les visites d'especialistes, que et permetran crear la teva pròpia xarxa de contactes
  • Podràs realitzar pràctiques en empreses líders, on coneixeràs de primera mà els nous models de negoci
Gestió de la Restauració Comercial i per a Col·lectivitats
  • Amb el curs de Gestió de Restauració Comercial i per a Col·lectivitats adquiriràs les eines necessàries per dirigir amb èxit departaments de food and beverage, empreses de restauració, càtering i col·lectivitats
  • Aplicaràs directament els teus coneixements en casos reals, en projectes amb empreses o a través dels reptes proposats per l'equip docent
  • Coneixeràs nous models de negoci innovadors com les dark kitchens o els restaurants pop-up
  • Milloraràs les teves habilitats i podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques
  • Coneixeràs diferents perfils professionals, a les classes o amb les visites d'especialistes, que et permetran crear la teva pròpia xarxa de contactes
  • Podràs realitzar pràctiques en empreses líders, on coneixeràs de primera mà els nous models de negoci

Pràctiques i inserció laboral

  • Et beneficiaràs de la vinculació del CETT amb les millors empreses del món empresarial turístic: tenim convenis amb més de 900 empreses.
  • Podràs fer pràctiques remunerades curriculars i extracurriculars, tant nacionals com internacionals.
  • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 500 ofertes laborals a l’any, de les quals el 20% són internacionals.
  • Quan et graduïs, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb quasi 20.000 antics alumnes.

pastisseria dolç
Sehrs Food
Plataforma Aprofitem els Aliments
Maheso
Via Venetto
7 portes
Restaurant Suculent

Testimonis

"Els diplomes superiors universitaris del CETT-UB et dona una visió global del món de la gastronomia”
Angélica Amaya
"El futur serà sostenible o no serà, per això, el CETT forma professionals capacitats que donen resposta a aquesta situació"
Desponia Vlachou
"Tot l’equip docent està format per professionals molt especialitzats del sector que transmeten la seva passió i el seu coneixement”
Nerea Armenteros

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

  • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
  • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
  • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d'una generació de professionals del turisme


Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA