Sol·licita informació
Forma part de la nova generació de professionals de la gastronomia

Vols ser el motor de canvi de la gastronomia i les ciències culinàries?

El món de la gastronomia es mou i tu també: comprèn el món culinari i gastronòmic des d’una perspectiva científica, tecnològica, social, cultural i empresarial.

Si t’apassionen la cuina i la gastronomia i vols estudiar a la universitat, el teu futur comença al CETT!

Amb el Grau Interdisciplinari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB) seràs reconegut per la teva capacitat d’innovar, dissenyar, gestionar, produir i dirigir operacions i processos de la indústria alimentària, les col·lectivitats i l’alta cuina.

 

Per què estudiar aquest grau?
  • És el primer Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques que s’ofereix a Catalunya, un territori clau a escala mundial en la indústria i la producció agroalimentàries.
  • Gaudiràs del prestigi del coneixement expert del CETT, amb més de cinquanta anys de trajectòria i experiència en turisme, hoteleria i gastronomia.
  • Faràs la teva formació en dos campus diferents (el Campus CETT-UB i el Campus de l’Alimentació de Torribera-UB).
  • Podràs fer mobilitat acadèmica i pràctiques a l’estranger gràcies als més de 900 convenis amb empreses del sector.
  • El Grau compta amb l’assessorament gastronòmic del reconegut xef català Joan Roca, que participa de forma activa en la formació.
  • Faràs pràctiques en restaurants de renom i empreses capdavanteres del sector.
  • Aprendràs en unes instal·lacions equipades amb la darrera tecnologia: laboratoris i aules tècniques de cuina, sommelieria i pastisseria.
  • Gaudiràs d’ún clima internacional amb estudiants universitaris d’arreu del món.
  • Aprofundiràs en la innovació, la creativitat, el coneixement científic, de la sostenibilitat i del coneixement agroalimentari, amb professors de prestigi i reconeguts en l'àmbit professional.
  • Durant el grau es fan multitud de projectes de ciència i cuina, amb tallers gastronòmics i la participació activa en congressos i jornades.
  • El 90% de l’alumnat troba feina en acabar el Grau, i el 50% ho fa en càrrecs de responsabilitat.

Tria una de les dues especialitzacions del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Podràs desenvolupar tècniques innovadores en l’alta cuina. També podràs dedicar-te a la cuina creativa amb un coneixement complet dels productes des del punt de vista cientificotecnològic, culinari i gastronòmic.

A més, crearàs productes alimentaris innovadors amb el procés culinari més adequat i aplicaràs els estàndards de qualitat, salut i legislació alimentària. Per últim, gestionaràs i dirigiràs projectes sostenibles i operacions i processos del sector de la restauració comercial.

 

Sortides professionals:

  • Xef d’alta cuina
  • Xef de R+D
  • Gestió econòmica de les empreses de la restauració comercial
  • Innovació i creativitat en propostes gastronòmiques

Lideraràs les empreses de la indústria alimentària i de les col·lectivitats i destacaràs en innovació i creativitat en departaments d’R+D de la indústria gastronòmica. A més, aprendràs a analitzar el mercat i a detectar noves oportunitats, dissenyaràs ofertes gastronòmiques i dirigiràs operacions i processos de restauració.

Sortides professionals:

  • Responsable de gestió i administració d’empreses de restauració
  • Xef de R+D
  • Innovació i creativitat en propostes gastronòmiques

Pràctiques i inserció laboral

  • Faràs pràctiques en restaurants de renom i empreses capdavanteres del sector, tant nacionals com internacionals.
  • Et beneficiaràs de la vinculació del CETT amb les millors empreses de la gastronomia i la restauració, i podràs triar gràcies als més de 900 convenis de col·laboració amb companyies del CETT-UB.
  • Podràs fer mobilitat acadèmica i pràctiques internacionals gràcies a la beca Erasmus +.
  • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 500 ofertes laborals a l’any, de les quals el 20% son internacionals.
  • Quan finalitzis, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb més de 20.000 antics alumnes.

Sehrs Food
Via Venetto
Maheso
Ochiai
HISOP
Lekue
Chocolate Factory
dos palillos
europastry
7 portes
agora

Testimonis

"Empreses d'arreu del món venen al CETT Talent per oferir pràctiques o feina"
Nadia Tena
"El professorat està format per professionals especialitzats que ens donen una visió de les assignatures més propera a la realitat, tant desde de la teoria com de la pràctica"
Sara Gallardo
"Al Grau comptem amb professors associats, són professionals que imparteixen classe, però que la seva principal ocupació està relacionada amb la indústria"
Miguel Roman

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

  • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
  • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
  • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de la restauració i el turisme


Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA