Sol·licita informació
Formem a la nova generació de dissenyadors capaços de combinar competències creatives, tecnològiques i de sostenibilitat

Forma part del canvi en els sistemes alimentaris amb Elisava-UVic/UCC i el CETT-UB!

Transforma el futur de l’alimentació.

Uneix-te al Grau en Disseny per als Sistemes Alimentaris, una titulació única impartida entre el CETT i Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria! Forma part de l’avantguarda del Food Design, on el disseny es troba amb la sostenibilitat i la gastronomia.

Què t’oferim?

Formació transdisciplinar: Combina creativitat, tecnologia i sostenibilitat.
Pensament crític: Aborda els desafiaments dels sistemes alimentaris contemporanis.
Competències pràctiques: Col·labora amb experts per a idear productes i serveis innovadors.

Una nova oportunitat per a liderar l’avantguarda cap a pràctiques alimentàries respectuoses amb el planeta.

Per què estudiar aquest grau?
  • Neix de la necessitat per a respondre a la demanda de la indústria alimentària per perfils que integrin disseny, gastronomia, alimentació i sostenibilitat.
  • Desenvoluparàs habilitats de disseny alimentari: integra disseny i gastronomia per a crear productes i experiències innovadores.
  • Interpretaràs la relació entre disseny, tecnologia i alimentació amb una perspectiva sostenible de futur.
  • Relacionaràs els fonaments del disseny amb les arts culinàries des d'una perspectiva interdisciplinària.
  • A partir del tercer curs, podràs anar un semestre a estudiar en una altra ciutat.
  • Faràs pràctiques en empreses de renom i capdavanteres del sector.
  • Aprendràs en unes instal·lacions equipades amb l'última tecnologia: laboratoris i aules tècniques de les dues universitats.
  • Et beneficiaràs de l'estreta vinculació del CETT-UB i Elisava amb el sector empresarial.
  • Aprofundiràs en la innovació, la creativitat, el coneixement científic, de la sostenibilitat i el disseny, amb professors de prestigi i reconeguts en l'àmbit professional.

Estructura del curs

  • Curs 1: Descobrir el disseny i l’alimentació, aplicant el teu potencial com a professional del disseny.
  • Curs 2: Adquirir les eines, materials i tècniques del disseny i la gastronomia.
  • Curs 3: Participar en projectes transversals sobre sistemes alimentaris, segons les assignatures optatives.
  • Curs 4: Afrontar projectes específics amb un enfocament professional i desenvolupar el TFG.

 

Sortides professionals:

  • Indústria del disseny
  • Indústria alimentària
  • Gastronomia i salut
  • Indústries creatives
  • Restauració comercial
  • Restauració col·lectiva o socials
  • Indústria hotelera
  • Taller amb Jordi Roca (El Celler de Ca Roca)
  • Treballs de Final de Grau amb Cuina Germans Torres, Gaudir, Mugaritz…
  • Visita a elBullifoundation
  • Projecte Dalkon amb el Departament d’Innovació de Danone Espanya (equip transversal de Elisava + CETT)
  • FORK Bootcamp, fieldtrips a Itàlia i PortugalEntre altres.

El CETT y Elisava en xifres

+0

alumnes entre totes dues universitats

+0

acords de col·laboració amb empreses, institucions i ONG

+0

nacionalitats

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT i Elisava

  • Cada any, més de 2.000 estudiants (grau, màster i altres programes) de més de 100 nacionalitats cursen la seva formació a Elisava i al CETT.
  • Formem estudiants amb pensament analític, crític, creatiu i innovador, originals, resilients, adaptables, capaços de resoldre problemes complexos. També aprofundim en l’ús i el disseny de noves tecnologies. Segons el World Economic Forum, aquestes seran les competències professionals més requerides en els propers anys.
  • Les instal·lacions: 11.000 m² a Elisava amb tallers i laboratoris oberts tot el dia com a extensió de les aules. El CETT compta amb més de 30.000 m² amb aules tècniques i de tecnologia aplicada, i un laboratori gastronòmic.
  • Durant els 4 cursos, cada estudiant disposa d’un servei de tutoria i acompanyament educatiu i personal per fomentar el seu desenvolupament acadèmic i vetllar pel seu benestar. A més, oferim un programa gratuït de suport psicològic i emocional per a qui ho necessiti.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!


Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA | Elisava: La Rambla, 30, 32, 08002, BARCELONA