- Neix de la necessitat per a respondre a la demanda de la indústria alimentària per perfils que integrin disseny, gastronomia, alimentació i sostenibilitat.
- Desenvoluparàs habilitats de disseny alimentari: integra disseny i gastronomia per a crear productes i experiències innovadores.
- Interpretaràs la relació entre disseny, tecnologia i alimentació amb una perspectiva sostenible de futur.
- Relacionaràs els fonaments del disseny amb les arts culinàries des d'una perspectiva interdisciplinària.
- A partir del tercer curs, podràs anar un semestre a estudiar en una altra ciutat.
- Faràs pràctiques en empreses de renom i capdavanteres del sector.
- Aprendràs en unes instal·lacions equipades amb l'última tecnologia: laboratoris i aules tècniques de les dues universitats.
- Et beneficiaràs de l'estreta vinculació del CETT-UB i Elisava amb el sector empresarial.
- Aprofundiràs en la innovació, la creativitat, el coneixement científic, de la sostenibilitat i el disseny, amb professors de prestigi i reconeguts en l'àmbit professional.
Estructura del curs
- Curs 1: Descobrir el disseny i l’alimentació, aplicant el teu potencial com a professional del disseny.
- Curs 2: Adquirir les eines, materials i tècniques del disseny i la gastronomia.
- Curs 3: Participar en projectes transversals sobre sistemes alimentaris, segons les assignatures optatives.
- Curs 4: Afrontar projectes específics amb un enfocament professional i desenvolupar el TFG.
Sortides professionals:
- Indústria del disseny
- Indústria alimentària
- Gastronomia i salut
- Indústries creatives
- Restauració comercial
- Restauració col·lectiva o socials
- Indústria hotelera
- Taller amb Jordi Roca (El Celler de Ca Roca)
- Treballs de Final de Grau amb Cuina Germans Torres, Gaudir, Mugaritz…
- Visita a elBullifoundation
- Projecte Dalkon amb el Departament d’Innovació de Danone Espanya (equip transversal de Elisava + CETT)
- FORK Bootcamp, fieldtrips a Itàlia i PortugalEntre altres.
El CETT y Elisava en xifres
+0
alumnes entre totes dues universitats
+0
acords de col·laboració amb empreses, institucions i ONG
+0
nacionalitats
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte professional. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la ciutat d’origen de propostes culinàries i gastronòmiques de gran prestigi reconegudes a escala internacional i esdevé un escenari immillorable per a joves professionals que vulguin destacar en aquest àmbit.