- Adaptaràs els negocis gastronòmics als paràmetres del desenvolupament sostenible, aprofitant al màxim tots els aliments i evitant el malbaratament.
- Donaràs resposta als plans de sostenibilitat com el Green Deal de la Unió Europea o els ODS de les Nacions Unides.
- Crearàs solucions i nous models de negoci, que assegurin una gastronomia accessible per a tothom.
- Integraràs estratègies que actuin sobre la biodiversitat d'aliments, la producció ecològica i la transició cap a les energies sostenibles.
- Garantiràs la competitivitat del negoci a través de la innovació i evolució tecnològica amb una visió sostenible.
- El Màster inclou un extens programa de visites a empreses, xerrades d’experts i professionals del sector perquè vegis i entenguis els processos vers la sostenibilitat dels negocis i projectes.
- Podràs fer pràctiques curriculars o extracurriculars en una empresa o organització gràcies als més de 900 convenis de col·laboració amb empreses del CETT-UB.
- Obtindràs un títol oficial de màster ja que el CETT està adscrit a la Universitat de Barcelona i et permetrà accedir a programes de doctorat.
- Si no tens titulació oficial, pots cursar el Diploma d'Extensió Universitària en Gestió Sostenible en Restauració o en Innovació en Producció d’Ofertes Gastronòmiques Sostenibles. Per més informació contacta amb info@cett.cat.
Tria una de les dues especialitzacions del Màster
Aprendràs eines estratègiques per gestionar un nou negoci gastronòmic sostenible o transformar un negoci ja existent en una empresa sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
Sortides professionals:
- Director/a en gestió de projectes de Gastronomia Sostenible.
- Gestor/a especialitzat en adaptació a la circularitat, accessibilitat i responsabilitat social de negocis gastronòmics.
- Dissenyador/a de negocis i serveis gastronòmics accessibles.
- Gestor/a de projectes gastronòmics en entorns d’innovació corporativa, globals i/o digitals.
Aprendràs a crear una oferta gastronòmica Zero-Wasted, inclusiva i responsable per a aconseguir un futur amb negocis de restauració respectuosos amb el medi ambient i amb les persones.
Sortides professionals:
- Director/a en gestió de projectes de Gastronomia Sostenible.
- Tècnic/a d’R+D+I en adaptació circular i accessible de processos culinaris.
- Investigador/a en aplicació de sostenibilitat en l’entorn gastronòmic.
- Gestor/a especialitzat en transformació circular i accessible de processos en negocis.
Testimonis
El CETT en xifres
+0
alumnes
+0
ofertes laborals
+0
convenis amb empreses col·laboradores
0%
d'ocupació entre graduats
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la casa de molts xefs prestigiosos i gràcies a la seva ubicació privilegiada disposa dels millors ingredients frescos del camp, el mar i la muntanya.
Barcelona ha estat premiada com la ciutat més innovadora i és una de les més triades pels emprenedors que volen iniciar un projecte. Parlem d’una ciutat multicultural i cosmopolita, plena d’oportunitats professionals, que destaca per la seva gastronomia mediterrània única. Barcelona és la casa de molts xefs prestigiosos i gràcies a la seva ubicació privilegiada disposa dels millors ingredients frescos del camp, el mar i la muntanya.