Sol·licita informació
Forma part d’una nova generació de professionals

Coneix tots els secrets per a poder dirigir les cuines dels millors restaurants

Vols formar part d’un restaurant d’èxit?

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Direcció de Cuina del CETT t’aportarà un ampli i profund coneixement per a la direcció i gestió culinària i gastronòmica de restaurants, empreses de restauració, càterings i esdeveniments gastronòmics.

Aprèn tot el que necessites sobre la cuina tradicional, la cuina d’avantguarda i l’alta gastronomia 

Si vols ser xef creatiu o executiu, responsable de cuina i de serveis gastronòmics, gestor d’aliments i begudes, o tenir el teu propi negoci, aquesta és la formació que et cal. 

 

Grau Superior Direcció de Cuina
Per què estudiar aquest cicle?
  • Sabràs dissenyar i crear una oferta gastronòmica de cuina i pastisseria, tradicional o bé innovadora, amb criteris de sostenibilitat i inclusius (vegana, sense al·lergògens, etc.).
  • Aprendràs a dirigir, dissenyar, organitzar i establir els processos de producció i serveis en una cuina.
  • Sabràs gestionar en l’àmbit econòmic un establiment de restauració per assolir els objectius desitjats.
  • Coneixeràs com aplicar els protocols de qualitat, la normativa d’higiene, la prevenció de riscos laborals, la sostenibilitat i la protecció ambiental.
  • El nostre professorat és expert i amb experiència en el sector.
  • Tindràs tutorització individual acadèmica i orientació professional: potenciem el teu talent amb un acompanyament permanent i un sistema d’avaluació continuada.
  • Els grups són reduïts i les classes són en torn de matí. A més tenim un 100% d'inserció laboral dels nostres estudiants!
  • Gaudiràs de sessions formatives amb professionals del sector i visites professionals a empreses i esdeveniments gastronòmics.
Sortides professionals
Podràs treballar en:
  • Restauració comercial (restaurants).
  • Empreses vinculades amb la restauració en hotels.
  • Empreses d’esdeveniments (banquets, caterings, etc.).
  • Restauració col·lectiva (escoles, residències, etc.).
En càrrecs com:
  • Xef o cap de cuina executiu.
  • Director/a d’aliments i begudes.
  • Cap de producció per a col·lectivitats.
  • Cap d’operacions en caterings.
  • Responsable de projectes de restauració.

Pràctiques i inserció laboral

  • Bossa de treball i pràctiques amb acompanyament personalitzat.
  • 416 hores de pràctiques en empreses de restauració referents del sector gastronòmic. 
  • Podràs fer pràctiques internacionals gràcies a la beca Erasmus +.
  • Al CETT podràs practicar en entorns professionals reals: Aula Restaurant i Fòrum, Hotel Alimara i Residència Àgora BCN.
  • 12 aules tècniques de cuina, sommelieria i pastisseria que incorporen els darrers equipaments tècnics. 
  • Els nostres estudiants tenen un 100% d’inserció laboral.
  • Tindràs al teu abast una bossa de treball amb més de 500 ofertes laborals a l’any, de les quals el 20% són internacionals.
  • Quan et graduïs, gaudiràs de la xarxa global CETT Alumni amb quasi 20.000 antics alumnes.

agora
7 portes
Celler de Can Roca
Grupo Cardasso
HISOP
Hotel Catalonia
Plataforma Aprofitem els Aliments
Restaurant Lluerna
Restaurant Suculent
Restaurant Xavier Pellicer

Testimonis

"El CETT m'ha obert les portes a cocteleries referents d'Europa"
Alex Galian Danso
"Els espais i les aules on es poden fer pràctiques són únics."
Aida Alvarez Fuster
"El métode d'ensenyament permet combinar classes teórico-pràctiques i el treball en equip imitant als professionals de la cuina"
Marta Flotats

El CETT en xifres

+0

alumnes

+0

ofertes laborals

+0

convenis amb empreses col·laboradores

0%

d'ocupació entre graduats

Sobre el CETT

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

  • Ofereix tots els nivells de formació: universitària i postgrau, formació professional, formació continuada per a professionals i a mida de les empreses.
  • Amb una trajectòria de 50 anys i amb una clara vocació internacional, el CETT connecta persones i vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial institucional.
  • Compta amb un equip de professionals i docents especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió de coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Al CETT tens l’oportunitat de viure una experiència formativa única, en contacte amb la realitat, que et capacita per anticipar-te als nous reptes i on aportaràs una visió més innovadora i sostenible al sector turístic, hoteler i gastronòmic.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres!
Forma part d’una nova generació de professionals de la restauració i el turisme

Av. Can Marcet, 36-38, 08035 BARCELONA